Unpopular Opinions

Unpopular Opinions

Jag känner väl lite för att hoppa på denna trend jag med!

1. Ponnymammor/pappor som tillåter sitt barn att göra ponnysparkar? Alltså va? Jag har varit ute mycket på ponnytävlingar och även fotat många tävlingar. Där man ser barnen sitta och sparka i magen på hästen? Varför?

2. Ridhjälmar med solskärm? Förstår mig inte på den trenden som är sed solskärmar? Jag tycker det är svinfult..

3. Equestrian Stockholm och PS of Sweden? Vad är grejen med de hela? Det är bara jättedyrt och typ ett måste om man ska vara bland de coola kidsen liksom. Bara nej.

4. Svensk rapp är skärp! Jag har aldrig förstått mig på varför folk tycker svensk rapp är bra. Eller egentligen en stor del av all rapp, finns vissa som jag kan acceptera (Ex. Eminem) men det är inte många..

5.Freejumps? Pissigt dyra, inte speciellt snygga tycker jag egentligen heller. Märker ingen skillnad från vanliga förutom att jag har snäppet bättre grepp om foten?


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *