Idé Torka?

Idé Torka?

Jag upplever väldigt ofta att jag får idétorka när det gäller blogginlägg, så jag tänker att, varför inte dela med mig om vad jag tycker är roligt att läsa eller vad jag kanske kommer lägga upp någon gång framöver!

 • DIY – Gör det själv saker.
  – Saker du gör själv, så som hästgodis, egen repgrimma, eget pannband och så vidare. Tycker det är så himla roligt att läsa om hur folk kommer på idéer och vara kreativa!
 • ”Min dag i bilder”
  – Något jag gillar att se är hur ens dag ser ut i bilder, dels för att bilder är något jag gillar samt att det är även roligt att se hur folk har det där de befinner sig!
 • Bucketlist
  – Jag har alltid velat göra en egen bucketlist men aldrig slagit slag i saken vilket är tråkigt. Men verkligen älskar att läsa vad folk vill hitta på eller drömmer om att köpa. En bucketlist kan vara hur kort eller hur lång som helst. Antingen kan du göra en bucketlist för månaden eller året eller till och med innan du dör.
 • ”Saker du inte visste om mig”
  – Det är så roligt att läsa, så himla kul att få reda på saker om folk, som faktiskt är sant och inte bara rykten, som oftast går. Eller bara saker som är allmänt roliga att veta.
 • Mina favoritbilder på…
  – Dina absoluta favoritbilder på olika djur/saker eller vad som! Lite liknande som om jag skulle lägga upp mina bästa bilder på Hedda eller Lady!
 • Lifehacks i Stallet.
  – Lifehacks kan jag inte leva utan, vare sig i vardagen eller i stallet. Jag verkligen älskar att läsa om olika lifehacks man har i livet.

Hoppas detta gav er både idéer och något att tänka på!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *