Hänt sen sist?

Hänt sen sist?

Ja, vad har hänt sen sist? inte uppdaterat på evigheter känns det som.

Jag red vilse tillsammans med Malwa haha, tänkte jag skulle ta en härlig barbackatur på en 45 min eller något men ridturen slutade 1 och en halv timme senare med Google maps och skogsterräng. Kan ju visserligen inte klaga, hade det verkligen supermysigt och just Malwa och Gusten ger mig en otroligt terapi och är alltid glad när jag är bland de, en obeskrivlig känsla liksom. All stress försvinner och du bara njuter av varje sekund du rider.

Jag har även äntligen börjat komma ner i min sits. Jag har varit otroligt lat när det gäller att sadla Lady, Malwa och Gusten så rider hellre barbacka. Det är faktiskt en positiv sak i det hela att vara lat.

Jag fick en sådan otroligt härlig känsla med Lady i början av veckan, hon var pigg och glad, lite för pigg för tog ett tag innan jag ens fick henne till trav, innan var det någon travgalopp blandning. Men hon verkligen jobbade och jag fick jobba med mitt och när hon skötte sig, fick hon sin galopp och hon vart ännu nöjdare

Justja, jag har även fyllt 20. Åkte till killen helgen 9-10-11/8. Och till min förvåning så hade han faktiskt planerat något och inte berättat de. Kan ju säg att min födelsedagspresent slog allt. Att vi åkte och åkte utan att jag visste destinationen, och slutade upp på hööks där jag fick en summa att handla vad jag ville för. Vart faktiskt ett par Ridbyxor och 2 kg godis till Lady. otroligt nöjd och glad!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *