Ganska galet här och var

Ganska galet här och var

Jaha, det var väl ett tag sen egentligen jag skrev här, mestadels för att det pågått så mycket runt om mitt liv, och sen har även min motivation till att faktiskt blogga legat nere totalt. Men beror nog på att jag mått så pass som jag gjort.

Strax efter att jag la upp mitt sista inlägg så hände en sak jag inte var beredd på vilket gav mig en käftsmäll. Jag mådde psykiskt dåligt och gjorde inte mycket om dagarna. Lady fick vila och jag tog mig ut till Malwa och Gusten med den lilla ork jag hade. I detta var alla 3 hästar en otrolig tröst och jag hade inte orkat mycket utan dem. Idag står jag upp och mår super utan honom.

Strax innan jag fick min käftsmäll fick jag goda nyheter från Arbetsförmedlingen att jag skulle på studiebesök för att eventuellt få börja på lastbilsutbildningen. Jag var överlycklig men hade svårt att glädjas av det eftersom jag var mitt i mitt breakup.

Sagt och gjort gick jag på detta studiebesök och gick därifrån vidare till att göra något som kallas för Test och kartläggning, där de kort och gott kollar efter om du är lämplig för att gå denna utbildning eller inte. Med glada och positiva nyheter gick jag vidare och börjar plugga i November. Ingen är gladare än jag.

Under denna tiden träffade jag även världens underbaraste kille, en riktigt underbar sådan som verkligen hjälpt mig genom mycket på så kort tid. Kort därefter att vi träffats föll jag ganska hårt för honom, typ genom betonggolvet. Så 1 oktober vart det mer eller mindre vi officiellt. Och jag kunde inte vara lyckligare. Mer om allt som hänt kan jag väl egentligen berätta om det mot förmodan skulle intressera någon.

Lady går lite på en ofrivillig vila just nu då min motivation till att rida öht inte alls existerar. Vilket är grymt tråkigt då hon var i riktigt god form. Och hade byggt rikligt med muskler under sommaren. Så just nu är det mest ompyssel som gäller och kanske någon longering här och var ibland.

Malwa och Gusten har jag inte varit hos nu på lite mer än en vecka då vår bli oturligt nog valde att lägga av förra veckan. Så där finns egentligen inte mycket att berätta om. Väldigt tråkigt eftersom att de var där jag kunde ladda upp mina batterier för att orka en vecka till liksom. Men förhoppningsvis kan jag ta mig dit på Fredag igen, woho, och få slappna av lite!

Kort och gott har väl mitt liv senaste månaderna varit ganska kaos och blandat bra med dåligt. Jag lever livet just nu och njuter av varje dag som går!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *