Måste verkligen bli bättre…

Måste verkligen bli bättre…

Helt ärligt har jag inget tillräckligt bra svar varför jag inte uppdaterat. Jag har bara varit lat, inte haft en ork samt inte haft något att faktiskt skriva om. Lady går fortfarande på vila och jag har ingen ork efter dagarna när jag går så långa dagar som jag gör.

Jag har numera flytta till Ljungsbro, ligger ca 1 mil utanför Linköping. Så jag är numera sambo med killen. Redan denna vecka förlovade vi oss för att det känns så rätt, snabbt inpå starten av förhållandet, men allt är bara rätt då vi kör på.

Just nu vilar Lady fortfarande, men känner att det är dags att göra något med henne snart, vad som helst bara hon liksom blir aktiverad i hjärnan. Så tanken är kanske att försöka börja klickerträna henne, just för att aktivera henne som inte bara håller till att rida.

Malwa och Gusten rids på, vilket görs av mig och killen. Nu har han öppnat upp ögonen för ridningen och nu börjat följa med ut. Så himla kul.


2 reaktioner till “Måste verkligen bli bättre…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *