Om Oss

Om Oss

Om Sofie:
Sofie heter då jag och är en snart 20 årig hästnörd som är bosatt i de nordöstra delarna av Östergötland, mer bestämt Norrköping. Utöver allt hästeriet som jag besitter har jag ett stort intresse för fotografering och även andra typer av hästkrafter, så som lastbilar.

Jag slutade gymnasiet sommaren 2018, där jag valt att gå Naturbruk med inriktning Djursjukvård. Det var mina absolut bästa 3 år här i livet och skulle inte byta bort de för något. Så jag har en titel som Djurvårdare på utökad nivå, men tyvärr är jobben få och det finns väldigt många av oss.

Lastbilar är något jag växt upp med så länge jag kan minnas då min pappa kör det själv, och i och med det har mitt intresse för lastbilar växt mer och mer. Under sommaren jag fyller 21 kommer jag förhoppningsvis påbörja utbildningen för att själv bli lastbilschaufför.

Utöver alla hästar har jag själv även 2 katter hemma hos oss, Doris,7 och Bäbis, 1.


Om Lady P.S
Lady är ett sto född 2000 och av rasen varmblodig travhäst. Lady är en häst med en otroligt underbar personlighet och en otroligt härlig attityd till allt. En häst som gjort mycket i sitt liv och nu går som skogshäst. Lady har tävlat både trav, hoppning och dressyr.

Mitt huvudfokus med Lady träningsmässigt är att leka runt och bara ha en rolig tid tillsammans. Vi håller på mycket med halsringsridning, galoppturer på fälten, klättring i backar och frihetsdressyr.

Jag har ridit och haft hand om Lady sedan November 2018 och det är nog ett av mina bästa val jag gjort.


Om Malwa & Gusten
Malwa och Gusten är två Nordsvenskar, födda -08 och -09.
Två stycken otroligt härliga individer som jag hjälper till att motionsrida en gång i veckan för att hjälpa ägarna med avlastning i vardagen.

Jag har ridit både Gusten och Malwa sen slutet av Juli 2019 och förhoppningsvis kommer de fortsätta vara mina terapihästar ett otroligt bra tag till!

Gusten
Malwa